0228-785350 support@dmlsound.com

Een audiovisueel bedrijf voor elk type feest of optreden

Voor zowel particulieren als bedrijven

De dunste dansvloer van Nederland.

Gekeurd door gecertficeerde technici.

Ben je op zoek naar een audiovisueel bedrijf dat jouw feest tot een groot succes maakt? Schakel dan DML uit Wervershoof in voor al de benodigde apparatuur. Een geslaagd feest kan niet zonder een goede licht- en geluidsinstallatie. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de details geregeld wordt; van de opbouw van het podium tot de installatie van de apparatuur. Als audiovisueel bedrijf geven wij elk feest of evenement een sfeervolle impuls die de ervaring voor je gasten onvergetelijk maakt.

Interesse in onze diensten?

Heb je interesse in een van onze diensten? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vraag naar de mogelijkheden

Alle nodige kennis en ervaring op het gebied van licht en geluid

De technici van ons audiovisueel bedrijf zijn op de hoogte van alle vernieuwingen op het gebied van licht en geluid. De verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor je feest is dan ook goed georganiseerd. Niet alleen leveren wij op locatie alle apparatuur die nodig is, maar we bouwen de podia ook volledig in eigen beheer. Dit doen wij zowel voor kleine als grote evenementen. Zelfs een verlichte dansvloer kunnen wij op locatie leggen en installeren. Wanneer je kiest voor het inhuren van een DJ om de dansavond compleet te maken, helpen wij je graag met de boeking. Dus wil je een feest organiseren voor een huwelijk, een jubileum of in de kantine van je sportclub? DML is een audiovisueel bedrijf dat je op alle gebieden van AV-productie van dienst is.

Bekijk al onze diensten

Gegarandeerd een succesvolle samenwerking

Als audiovisueel bedrijf willen we graag samen met jou een onvergetelijk feest organiseren. Daarom zorgen wij altijd voor professionele appratuur. Bekijk onze services op de website en doe inspiratie op voor je feest. Geef je plannen voor je feest of evenement aan ons door en wij gaan voor je aan de slag. Neem hiervoor contact op via het telefoonnummer 0228-785350 of stuur ons een e-mail


Scroll to Top