0228-785350 support@dmlsound.com

Verlichte dansvloer

Voor zowel particulieren als bedrijven

De dunste dansvloer van Nederland.

Gekeurd door gecertficeerde technici.

Wat is er nu leuker dan een verlichte dansvloer op je feest? DML uit Wervershoof is gespecialiseerd in het opzetten van podia in alle soorten en maten. Zo ook in de verhuur en levering van exclusieve verlichte dansvloeren. Verras je gasten met een dansvloer die op vele manieren en in allerlei kleuren en patronen verlicht wordt. Zeker weten dat op deze dansvloer de beste danspassen worden getoond. Ook is het mogelijk om eigen logo’s te weergeven op de verlichte dansvloer!

Verlichte dansvloer Wervershoof

Interesse in onze diensten?

Heb je interesse in een van onze diensten? Vul ons contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Vraag naar de mogelijkheden

Schakel onze verhuur van een verlichte dansvloer in om je feest compleet te maken

Licht voor een evenement zoals een huwelijks- of jubileumfeest regel je niet zomaar zelf. Daar komt een goede technische organisatie bij kijken. DML uit Wervershoof heeft de juiste mensen en apparatuur voor je beschikbaar om het feest tot een groot succes te maken. Wij leveren materialen en apparatuur voor zowel grote als kleine evenementen. Een groot bedrijfsfeest en een avondvullend programma met artiesten in jouw woonplaats is voor ons geen enkel probleem. DML biedt als één van de weinige audiovisuele bedrijven ook de verhuur van een verlichte dansvloer aan. Wanneer je kiest voor de huur van een verlichte dansvloer, gaat jouw feest zeker tot in de late uurtjes door. Dansen zorgt namelijk voor een actieve avond voor je gasten! Daarnaast bieden wij ook de verhuur van een truss, zodat de dansvloer ook vanaf boven en vanaf de zijkant te verlichten is.

Bekijk al onze diensten

Huur een dansvloer om je feest onvergetelijk te maken

Breng je gasten in beweging en huur een dansvloer om je feest een boost te geven. Wil je artiesten boeken zoals DJ’s of zangers? Wij helpen je met de boekingen en de installatie van de nodige apparatuur. Wij houden altijd rekening met jouw wensen. Je bent altijd zeker van een hoge kwaliteit, omdat alles in eigen beheer wordt gebouwd. Heb je vragen over de huur van een podium, dansvloer of over onze andere verschillende services? Of wil je meteen een offerte aanvragen? Bel naar 0228-785350 of stuur ons een e-mail en wij helpen je graag verder.

Vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt een vrijblijvende offerte aanvraag door het formulier hiernaast of hieronder in te vullen.


Scroll to Top